maanantai 12. joulukuuta 2022

Ruokajonot lopetetaan elintaso paremmaksi

Näin eroon ruokajonoista, asunnottomuudesta, köyhyydestä ja päivitetään elämä paremmaksi.

Kunnat ja valtiot eivät tähän nähtävästi pysty, eikä heillä ole tarpeeksi motivaatiota ratkaista näitä ongelmia.

Esimerkiksi Ruokajonosta pääsee pois kun ihmisen elämänlaatu päivitetään täysin uudelle tasolle ja hänen taloudellinen tilanne turvataan teknologian avulla.

Maksuhäiriöiden nopeampaan poistumiseen auttaa valtion tekemä lakimuutos joka astuu voimaan tämän vuoden joulukuun alussa.

Asunnottomat saa myös mahdollisuuden saada kattonsa päänsä päälle.

Ylipäätään moni perheistä ja yksinasuvista sekä pareista tarvitsee taloudellista tukea arkeen sekä taloudellista tukea lasten harrastuksiin ja omiin harrastuksiin jotka auttavat jaksamista ja pitää stressiä poissa arjesta.

Ihmiset tarvitsevat myös lisää aikaa hyödyllisten asioiden tekemiseen, eikä pelkästään suorittamiseen ja selviämiseen päivästä toiseen tai palkkapäivästä toiseen taistelua.

Tähän kaikkeen on tulossa avuksi teknologinen voimavara jolla päästään elämässä eteenpäin ja kaikkien elämä muuttuu kirjaimellisesti.

Pääongelma moneen ylläolevan asiaan nykyään on tämä kuuluisa elannon ansaitseminen, eli rahan puute joten aletaan hoitamaan se ongelma pois ensin ja muut ongelmat alkavat ratketa.

Ensivuonna tavoitteena on vähentää aluksi ruokajonoja maailmasta ja ohjata ihmiset tämän automaattisen tienaamisen pariin. Tämä on hankala ymmärtää myös monista kulttuureista johtuen ja lausahdus "vain töitä tekemällä saa rahaa" ja tämä uusi teknologia tekee työtä puolestamme.

Tämä sopii kaikille tavallisille ihmisille ketkä haluavat päivittää elämänsä ja hankkia sen oikean menestyksen teknologian avulla, myös yritykset, yhdistykset, kunnat ja hallinnot hyötyvät tuotteistamme ja palveluistamme.

Lue lisää tästä ja toimi heti.

Ruokajonot lopetetaan elintaso paremmaksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi tähän

Automaattinen Tienaaminen – ONPASSIVE Digital Blueprint

  Automaattinen Tienaaminen – ONPASSIVE Digital Blueprint ONPASSIVE  Digital Blueprint. The research paper discusses the recent developments...